BLOG

Vyhrajte poukaz na nákup šperku podľa vlastného výberu!

Vyhrajte poukaz na nákup šperku podľa vlastného výberu!

Zásnuby. Slovo, ktoré v sebe nesie váhu storočí a zároveň záblesk nádeje do budúcnosti. 
V srdciach milencov, ktorí sa rozhodnú spojiť svoje životy, je tento okamih zakorenený ako posvätný akt – tichý sľub, ktorý prerastá do spevu lásky.

Venujte nám váš príbeh a my vás radi odmeníme!

 

Hlboký význam oddanosti

 

Od pradávnych čias ľudia vyjadrovali svoju túžbu po spoločenstve a oddanosti prostredníctvom symbolov. Prsteň, ako nekonečný kruh, bol už v starovekom Ríme vnímaný ako znak večnosti, pričom sa verilo, že žila vedúca od srdca k prstu symbolizuje hlboké spojenie medzi dvoma dušami.
 

Zásnuby neboli vždy len intímnou záležitosťou. V stredovekých časoch mali často politický alebo majetkový rozmer, keď sa rodiny spájali nielen v mene lásky, ale aj kvôli majetku či moci.

No napriek všetkým vonkajším okolnostiam zostávali zásnuby vždy aktom nádeje. Pre novodobé páry sú zásnuby oveľa viac než len zmluvou či zvykom – sú oslavou osobného príbehu, ktorého základom je vzájomná dôvera a láska.

 

Dnes, v modernej dobe, si páry stále zachovávajú tento odkaz – nech už ide o tradičné zásnuby v súkromí domova, alebo veľkolepé prekvapenie pod hviezdami. Každý zásnubný okamih je jedinečný a odráža túžbu po nekonečnosti vo vzťahu, kde dve srdcia pulzujú ako jedno.

 

A práve preto chceme túto krásu osláviť aj my – prostredníctvom súťaže, ktorá vám môže priniesť kúsok tejto večnej symboliky v podobe nádherného šperku od Mikuš Diamonds.

 

NAPÍŠTE NÁM,

AKO STE SA ZASNÚBILI VY.

 

zásnubný prsteň s diamantom

 

Pravidlá a podmienky súťaže

 

Pre zapojenie sa do našej súťaže a získanie šance na výhru úžasných odmien od Mikuš Diamonds, je potrebné dodržať tieto pravidlá:

 

Cieľová skupina: Súťaž je určená pre všetkých užívateľov sociálnych sietí Facebook a Instagram. Zapojením sa do súťaže užívateľ súhlasí s jej podmienkami a štatútom.

 

Zdieľajte svoj príbeh. Pošlite nám e-mail s príbehom, ktorý opisuje vaše zásnuby, a to na adresu sutaz@mikusdiamonds.sk. Rolu vo vašej spomienke má hrať prsteň od Mikuš Diamonds. K textu pripojte aj autentický obrázok a poštovú adresu, na ktorú môžeme zaslať výhru.

 

Zanechajte komentár. Po odoslaní e-mailu pridajte komentár pod príspevok, ktorým súťaž vyhlasujeme na sociálnych sieťach Instagram a Facebook. V komentári uveďte, že ste nám poslali svoj príbeh e-mailom.

 

Trvanie súťaže:

Súťaž prebieha od 9. 9. 2024 do 9. 10. 2024.

 

Čo môžete vyhrať?

 

Každý, kto splní všetky podmienky súťaže, získa poukaz na nákup šperku z našej dielne v hodnote 100 € (platí pri nákupe šperku nad 600 €). Poukazy budú zaslané poštou na adresu, ktorú súťažiaci uviedol vo svojom e-maile.

 

Extra výhra

Zo všetkých zaslaných e-mailov vyberieme tri príbehy, ktoré odmeníme extra poukazom v hodnote 1000 € na nákup šperku v našich klenotníctvach alebo na našom e-shope. Extra poukazy budú výhercom zaslané poštou rovnako, ako v prvom prípade.

 

Zaslaním príbehu a účasťou v súťaži nám zároveň dávate súhlas so zverejnením vášho textu s fotografiou na našej webovej stránke, ako i na oficiálnych profiloch na sociálnych sieťach.

 

Buďte autentickí a pravdiví.
Čakáme na skutočne VAŠE príbehy lásky.

 

Stanovy súťaže

Tím Mikuš Diamonds